Depozitarea sezoniera a cauciucului in Chisinau

Depozitarea anvelopelor la balcon sau in garaj va avea o influenta negativa asupra calitatii acestora, anume din aceasta cauza compania noastra a adaugat serviciul de depozitare a pneurilor in Chisinau si toate regiunile Moldovei.

Cel mai bun pret pentru serviciile de depozitare a anvelopelor, apelati-ne si convingeti-va singuri!

Apeleaza
Intocmirea comenzii

Dupa apel, la dumneavoastra va fi trimisa o echipa de specialisti care va face tot ce este necesar si va transporta anvelopele la depozit.

Intocmirea comenzii

Inainte de transportarea anvelopelor la depozit este intocmit un contract, in care sunt stipulate toate regulile si conditiile pentru ambele parti semnatare.

Depozitarea pneurilor

Dupa toate pregatirile necesare anvelopele dumneavoastra vor fi transportate la un depozit specializat, unde vor fi instalate intr-un loc necesar pentru securitatea acestora.

De ce este avantajos sa depozitati anvelopele la noi?

Noi acordam o atentie deosebita depozitarii anvelopelor

Iata lista completa a avantajelor noastre

About us image
  • Pastrarea in depozite specializate cu temperatura optima
  • Lipsa umiditatii
  • Anvelopele sunt curatate de praf si murdarie inainte de depozitare
  • Lipsa razelor solare la depozit
  • Ingrijire atenta de la specialisti
Apeleaza

КАК СДАТЬ ШИНЫ НА ХРАНЕНИЕ

Больше не нужно захламлять квартиру или гараж своими покрышками. Это занимает место и в разы уменьшает срок службы резины за счет неправильного хранения. Позаботьтесь о своем имуществе сейчас!

Шаг 1

Позвоните по номеру, который видите в верхнем правом углу сайта или

Шаг 2

Менеджер подберет ближайший склад, уточнит срок хранения, цену и дату заезда для хранения шин.

Шаг 3

Оставите на хранение шины, оформим договор. С этого момента ваши шины не занимают место и хранятся согласно нормам.

Depozitare cauciucuri in Chisinau

Pe linga serviciile de montare, demontare, echilibrare si livrare a rotilor, vulcanizarea mobila Autoshina.md a elaborat pentru clientii sai serviciul de depozitare anvelope. In ce consta acest serviciu? Dumneavoastra apelati la vulcanizarea noastra, specialistii nostri vin singuri la dumneavoastra acasa pentru a lua anvelopele, acestea sunt transportate la un depozit dotat cu echipament si conditii favorabile pentru pastrare. Aceasta prevede un loc usat, lipsit de umiditate, curat si bine ventilat, departe de atingerea directa a razelor solare sau de temperaturi extreme, departe de toate tipurile de substante chimice, solventi, grasimi sau uleiuri care sunt capabili sa contribuie la alterarea calitatii pneurilor. Cauciucurile se depoziteaza in pozitie verticala, deoarece acest mod de amplasare reduce in mod direct presiunea si deformarea acestora. Hotel de anvelope de la Autoshina.md — serviciu practic care va scuteste de griji aditionale privind locul de pastrare a anvelopelor. La depozitul de cauciucuri anvelopele dumneavoastra intotdeauna vor fi monitorizate de specialisti, iar pastrarea calitatii acestora este sarcina noastra de baza. De asemenea, serviciul “hotel cauciucuri” prevede livrarea anvelopelor clientului imediat dupa finisarea termenului stabilit de depozitare sau la cerinta persoanei in cauza. Toate responsabilitatile noastre privind depozitarea anvelopelor sunt mentionate in contractul care se semneaza cu clientul. De aceea, respectarea tuturor cerintelor este sustinuta din punct de vedere juridic de catre contract.



Pentru propria siguranta, cit si a celor din jur este emis prin lege necesitatea de a avea doua seturi de anvelope:de vara, pentru perioada calda si de iarna, pentru perioada rece a anului. Si odata cu schimbarea anvelopelor, apare deseori intrebarea, ce de facut cu anvelopele schimbate? Depozitarea anvelopelor la dumneavoastra acasa sau in orice alt spatiu poate contribui semnificativ la uzarea inainte de termen a acestora. In acest caz, o solutie optima este un depozit de cauciucuri. Vulcanizarea Autoshina.md presteaza serviciul de “depozit anvelope sezonal”, ceea ce va permite sa va izbaviti odata si pentru totdeauna de grijile privind locul de pastrare a anvelopelor. Este un serviciu comod, care nu numai monitorizeaza anvelopele si contribuie la mentinerea acestora, dar in acelasi timp, va permite sa eliberati spatiu la dumneavoastra acasa. Hotel anvelope la pret avantajos este posibil acum si in Chisinau. Calitate inalta la un pret convenabil fiecarui cetatean al Republicii Moldova.


Serviciul “hotel anvelope” functioneaza pe intreg teritoriul Moldovei, caci noi efectaum livrare atit in Chisinau, cit si in afara orasului, indiferent de regiune. Consultantii nostri sunt gata sa raspunda la intrebarile dumneavoastra in orice moment, deoarece noi lucram 24/7. “Depozit anvelope” — mereu la indemina dumneavoastra si pentru dumneavoastra.


Pretul depozitarii pentru un set

300 MDL

Anvelope fara jante

Anvelopele fara jante sunt depozitate strict in pozitie verticala, iar zona de contact este schimbata o data in luna.

Rezerva un loc
400 MDL

Anvelope cu jante

Anvelopele cu jante sunt depoziatte in pozitie orizontala sau in pozitie suspendata.

Rezerva un loc
Scrieti-ne

Utilizati formularul de trimitire si managerul nostru va lua legatura cu dumneavoasta